Het is niet zo gek dat een studiekeuze lastig is met meer dan 3000 opleidingen om uit te kiezen.

Wist je dat meer dan 35% van de studenten binnen 3 maanden, na starten van de opleiding, aangeeft een verkeerde keuze gemaakt te hebben. Je bent dus niet de enige, die de keuze lastig vindt!

Dat lost het probleem niet op maar daar kunnen wij verandering in aanbrengen.

Speciaal voor het maken van de best passende studiekeuze hebben wij een traject ontwikkelt. Dit traject bestaat uit 4 á 5, één op één, coach momenten van gemiddeld 1 uur. Deze gesprekken kunnen face to face maar ook, middels videocalls, online plaatsvinden.

En geen zorgen: mocht je na het eerste gesprek geen klik hebben met de coach dan mag je kosteloos stoppen. 

In de coach momenten gaan we uitgebreid met je in gesprek, stellen we je uiteenlopende vragen om er achter te komen wie jij bent, waar je goed in bent, wat je beweegt en waar je blij van wordt. In combinatie met de gesprekken gebruiken we ook gerenommeerde testen waarvan we de uitkomst vergelijken met de uitkomst van de gesprekken.

Na ieder coach moment krijg je opdrachten. Welke je digitaal inlevert voor het volgende coach moment. Ook krijgen jij en je ouder(s)/begeleider(s) na ieder coach moment een mail waarin kort staat wat we gedaan hebben, welke opdrachten je moet maken en wanneer onze volgende afspraak is.

Stapsgewijs gaan we aan de slag met punten zoals:

  • Bewustwording
  • Zelfkennis
  • Je Leer- en werkstijl
  • Je drijfveren

Vervolgens koppelen we deze informatie aan het huidige bedrijfsleven rekening houdend met de toekomst voorspelling zodat je gevoel & gedachten een beeld krijgen.

Wanneer je een duidelijk beeld hebt van de gewenste functie gaan we dit vertalen richting een opleiding en uiteraard onderzoeken wij voor jou welke de juiste opleiders zijn.

Tot slot presenteer jij, samen met ons, jouw keuze aan je ouder(s)/begeleider(s).

Alle opgedane informatie bundelen we en noemen we je persoonlijk profiel. Dit profiel ontvang je als ingebonden boekje en digitaal.

Dit kan goed van pas komen! Opleiders vragen tegenwoordig om een korte presentatie waaruit blijkt waarom jij geschikt bent voor de opleiding.

De kosten voor het gehele traject zijn € 485,00 ongeacht 4 of 5 coach momenten.

Het Nibud heeft berekent dat een verkeerde studiekeuze ongeveer € 13.000 per jaar kost. Naast dat dit veel geld is, heeft het maken van een verkeerde studiekeuze ook invloed op je zelfvertrouwen en motivatie.

Redenen genoeg om te investeren in het maken van de juiste keuze!

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op!

0646918041

brigitte@zichtbaaropzoek.nl

Boek – In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan