Zichtbaar op Zoek helpt mens en organisatie bij het vinden, binden en boeien van de juiste talenten. Of het nu gaat om loopbaanadvies, het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk, het recruiten van de juiste medewerker of het geven van arbeidsmarkt gerelateerde presentaties. Met onze jarenlange ervaring en kennis van trends op de arbeidsmarkt begeleiden wij u als mens of uw organisatie bij het herkennen van en bewegen vanuit talenten, drijfveren en doelstellingen.

Brigitte Grootveld is jaren werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling en kent de arbeidsmarkt als geen ander. Sinds 2013 is zij zelfstandig en de drijvende kracht achter Zichtbaar op Zoek. Als arbeidsmarktspecialist en loopbaanadviseur begeleidt zij organisaties en individuen bij arbeidsmarkt gerelateerde veranderprocessen. Als adviseur, coach en spreker weet zij haar ervaringen op een enthousiaste, positieve en praktische manier in te zetten. Onafhankelijk van HR, management en organisatie. Ze is open, denkt in kansen en mogelijkheden en handelt hier ook naar. Daarnaast heeft zij zich enkele jaren geleden verdiept in de grote hoeveelheid studiekeuze mogelijkheden en begeleidt zij als gediplomeerd studiekeuzecoach de jeugd in het maken van hun studiekeuze. Wil je meer weten? Bel, app of mail haar gerust:

 info@zichtbaaropzoek.nl.

 06 46918041. Een Whatsappje sturen mag ook!

Als arbeidsmarktspecialist houdt zij zich o.a. bezig met:


Wat anderen zeggen over Brigitte:

Met haar brede ervaring, kennis en enthousiasme heeft Brigitte onze organisatie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment een stap verder op weg geholpen. Mede dankzij haar professionele inbreng, is het werven van nieuwe medewerkers een vast onderdeel van onze recruitmentmarketing geworden. Wij hebben mooie stappen gezet in het verder ontwikkelen van onze arbeidsmarktstrategie. Samen hebben wij gezaaid, wij gaan nu oogsten!

Marjolijn Terlouw, HR Adviseur


“Brigitte is een trainster die werkzoekenden uitstekend weet mee te nemen om hun eigen verantwoordelijkheid te pakken in het vinden van een baan. De werkzoekenden worden door haar verfrissende aanpak enthousiast en gemotiveerd. Haar aanpak is doelgericht en zakelijk, doch met een scherp gevoel voor het groepsproces en de menselijke maat. Dissidenten krijgen geen ruimte en worden aangepakt. Brigitte werkt uitstekend samen met haar collega's in de Afdeling Werk.

In de ontwikkeling van het trainingsprogramma en het "job ready" maken speelt zij een belangrijke rol. Mocht je haar willen inzetten voor een soortgelijk traject dan moet je een keer met haar gaan praten.”

Fokke Huisman, Manager afdeling Werk en Inkomen

Als werkzoekende zat ik behoorlijk vast. Al 9 maanden solliciteerde ik zonder succes. De vele afwijzingen tastten mijn zelfvertrouwen aan en ik merkte op een gegeven moment dat mijn hoop en motivatie zo goed als verdwenen waren. Toen ontmoette ik Brigitte en volgde haar workshop 'Wie kiest wordt gekozen'. Zij benoemde hierin precies de pijnpunten uit mijn sollicitatieproces en gaf mij handvaten om effectiever te solliciteren. Brigitte heb ik leren kennen als een zeer sympathieke, capabele en betrokken trainer. Ik kan Brigitte van harte aanbevelen aan een ieder die meer succes wil behalen in het vinden van een nieuwe baan.

Cindy Breaux, werkzoekende

Brigitte is in staat om jongeren te inspireren door haar positieve houding en ervaring vanuit het werkveld. Ze brengt de praktijk het leslokaal in.

Dennis Zaal, Projectleider

“Brigitte heeft een duidelijke visie. Door haar gerichte persoonlijke aanpak heeft zij mij richting weten mee te geven om de noodzakelijke veranderingen in mijn dagelijkse kijk en aanpak door te voeren. Wat hierbij echt geldt: verandering is echte verbetering.”

Ernst van Pappelendam, Manager Back office

Boek – In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan