Of je nu op zoek bent naar je eerste baan, vanuit ontslag op zoek bent of je afvraagt of je huidige baan voldoening zal geven tot je pensioen, ons loopbaanadvies maakt je (opnieuw) eigenaar van jouw loopbaan. Een investering in je toekomst!

Er zijn tal van redenen te benoemen om te starten aan een loopbaanadvies traject. De meest voorkomende zijn:

  • Je haalt minder of nauwelijks energie uit je werk
  • Je wilt je ‘broodbaan’ omzetten naar een ‘droombaan’
  • Er dreigt ontslag
  • Je dreigt ziek te worden of bent ziek geworden vanwege je werk (bijv. burn-out klachten)
  • Verandering van je persoonlijke situatie (bijv. verhuizing, gezinssamenstelling)
  • Werkgever en werknemer zijn uit elkaar gegroeid (niet meer dezelfde denkwijze en/of ambitie)

De reden is uiteindelijk niet meer en niet minder dan het startpunt. Het startpunt om het optimale uit jouw (verdere) loopbaan te halen!

Ons individueel loopbaanadvies kenmerkt zich door de persoonlijke en methodische werkwijze. Door de unieke ondersteuning van het door Brigitte zelf geschreven boek ‘In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan’ ben je gegarandeerd van een heldere opbouw, een concreet stappenplan en directe actie.

Je zult antwoord krijgen op de vragen; wie ben ik , wat wil ik en wat kan ik. Door vragen te stellen, te luisteren en je een spiegel voor te houden zul je ontdekken welke drijfveren, vaardigheden, talenten en ontwikkelingen bij je passen. En zeker ook je valkuilen gaan herkennen.

Het loopbaanadvies bestaat uit een viertal gesprekken welke om de 14 dagen plaatsvinden. In de tussen liggende 14 dagen maak je opdrachten en geef je jezelf tijd om de besproken zaken te verwerken. We realiseren ons dat het een intensief en persoonlijk traject is en zijn dan ook van mening dat een klik met de loopbaancoach essentieel is. Voorafgaand aan de vier gesprekken zal er daarom een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Alle gesprekken kunnen middels video bellen plaatsvinden.

Maak dromen & ambities waar, geef je loopbaan een boost! 

Neem voor een afspraak en of meer informatie contact (link naar contactgegevens) met ons op of laat een bericht (link) achter zodat wij jou kunnen contacten.

“Als je geen plan maakt voor je eigen leven zul je ingezet in de plannen van iemand anders.”Jim Rohn

Ben je een werkgever en wil je ons loopbaantraject inzetten voor één of meerdere werknemers dan willen we je als eerste complimenteren met goed werkgeverschap en vanuit onze ervaring laten weten dat het, los van de uitkomst van het traject, zowel de werkgever als de werknemer vooruitgang zal opleveren. Als onafhankelijke partij en vanuit onze expertise begeleiden wij het proces. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we in kunnen gaan op jouw specifieke cases. Wij zijn te bereiken op 06 46 91 80 41 of laat een bericht voor ons achter zodat wij jou kunnen contacten.

Wat anderen zeggen over ons loopbaanadvies :

 ‘Heel gestructureerd werken naar volledig inzicht’

‘Het stopt niet bij inzicht, juist hoe je beweegt naar jouw baan gaf zoveel hulp!’

‘Heel verhelderend’

‘De schop onder m’n kont die ik nodig had!’

Boek – In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan