Wat anderen van ons vinden.

Ernst van Pappelendam

“Brigitte heeft een duidelijke visie. Door haar gerichte persoonlijke aanpak heeft zij mij richting weten mee te geven om de noodzakelijke veranderingen in mijn dagelijkse kijk en aanpak door te voeren. Wat hierbij echt geldt: verandering is echte verbetering.”

 

Wieske Everwijn

“Brigitte is een veelzijdige dame met oog voor de mens. Vol overgave pakt zij haar opdrachten aan. Ik heb de samenwerking met Brigitte altijd als zeer prettig en open ervaren. Met veel energie is zij inzetbaar op vele vlakken. HR, aansturen van teams, sales of projectmanagement, Brigitte is multi-inzetbaar.”

 

Krisja Bernet

“Brigitte is als Interim Recruiter en onderzoeker, een aantal maanden mijn collega geweest bij de afdeling WerkLoont, Gemeente Rotterdam. In de gesprekken die wij gevoerd hebben, viel mij op dat Brigitte de organisatie snel had doorgrond en daardoor heldere en concrete inhaalslagen kan benoemen. Ik heb haar leren kennen als een doortastend persoon, die zonder omwegen duidelijke feedback geeft, waardoor kandidaten concrete handvatten hebben om direct mee aan de slag te kunnen gaan. Met haar gedreven en dynamische uitstraling en professionaliteit heeft ze overwicht, wat sommige eigenwijze kandidaten zeker nodig hebben. Brigitte doet wat ze toezegt te doen en verrast met het schepje dat ze er nog bovenop doet.”

 

Dennis Zaal

“Brigitte is in staat om jongeren te inspireren door haar positieve houding en ervaring vanuit het werkveld. Ze brengt de praktijk het leslokaal in.”

 

Evert Segers

“Brigitte Grootveld heeft haar jarenlange ervaring in en met personeelsmanagement gebruikt om de organisatie van ‘Zichtbaar op Zoek’ op poten te zetten. Brigitte is er van overtuigd dat er meer is dan mooi CV en een doordachte motivatie. De opzet van ‘Zichtbaar op Zoek’ sluit aan op haar overtuiging.

Vanaf de voorbereiding tot aan de nazorg krijgt iedere deelnemer maatwerk van Brigitte. Het maximum aantal deelnemers creëert een vertrouwde en veilige omgeving waarin je volledig aan je eigen zichtbaarheid kunt werken. Het netwerk van Brigitte is onmetelijk groot en dit zet zij voor iedere deelnemer onvoorwaardelijk in.

Tijdens mijn deelname ben ik anders tegen solliciteren aan gaan kijken. De tips en tops van Brigitte hebben mijn manier van solliciteren verbeterd! Het resultaat is dat ik inmiddels een nieuwe baan heb.”

 

Fokke Huisman

“Brigitte is een trainster die werkzoekenden uitstekend weet mee te nemen om hun eigen verantwoordelijkheid te pakken in het vinden van een baan. De werkzoekenden worden door haar verfrissende aanpak enthousiast en gemotiveerd. Haar aanpak is doelgericht en zakelijk, doch met een scherp gevoel voor het groepsproces en de menselijke maat. Dissidenten krijgen geen ruimte en worden aangepakt. Brigitte werkt uitstekend samen met haar collega's in de Afdeling Werk.
In de ontwikkeling van het trainingsprogramma en het "job ready" maken speelt zij een belangrijke rol. Mocht je haar willen inzetten voor een soortgelijk traject dan moet je een keer met haar gaan praten.”

 

Patricia Breederland-Molengraaf

“Brigitte straalt haar passie voor het werken met en voor mensen duidelijk uit. Haar passie heeft mij geholpen weer vertrouwen te krijgen in het zoeken naar een nieuwe baan. Haar cursussen zijn interactief maar ook flexibel waarmee ik wil zeggen dat er altijd ruimte is voor een ander gerelateerd onderwerp wat iets afweek van de presentatie, maar Brigitte heeft geen moeite om out of the box te denken of om te improviseren op dat moment. Nog steeds staat ze voor me klaar als ik vragen heb. Ze is betrouwbaar en ze houdt zich aan haar beloften.”

Boek

Vanaf 7 december te bestellen.