Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich wil voorbereiden op een volgende stap in zijn of haar loopbaan. Daarbij ben je bereid om je eigen ervaringen mee te brengen en op avontuur te gaan in de arbeidsmarkt.

Wat ga je doen?

Deze interactieve training biedt een mix van toepasbare theorie en praktijkgerichte opdrachten die zorgen voor een concreet en doelgericht stappenplan.

Je leert vanuit je talenten ABC richting te geven aan jouw eigen stappenplan. Je leert om je aandacht te verschuiven van problemen naar mogelijkheden en kansen, zodat er eenduidigheid en resultaat ontstaat.  

Dit doen we aan de hand van het boek ‘In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan’.  

Eén-op-één begeleiding

Samen plannen we 4 trainingsmomenten van ieder gemiddeld 2 uur. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met de huiswerkopdrachten (gemiddeld 2 uur na iedere sessie). De doorlooptijd van deze training beslaat 6 tot 8 weken.

Groepstraining

De training in groepsverband volgen gebeurt in 6 trainingen van ieder 4 uur met gemiddeld 2 uur aan thuisopdrachten per training. Groepen bestaan uit maximaal 4 personen. De gemiddelde doorlooptijd is 10 weken.

De locatie en data waarop de trainingen plaatsvinden, worden in overleg afgestemd en zijn mede afhankelijk van de beschikbaarheid. Deze trainingen zijn zowel particulier als via een organisatie te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Boek – In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan